Stredoeurópske fórum na festivale [fjúžn]

Otvorí ho svetový politológ Ivan Krastev.
Po ňom moderátorka panelu, iniciátorka množstva inovatívnych kultúrnych projektov a debatných festivalov, riaditeľka viedenského Humanities festivalu Dessy Gavrilova: jej hosťami budú prenasledovaný sudánsky karikaturista a svetoobčan Khalid Albaih, maďarský teoretik médií a nenávistného jazyka, básnik a aktuálny víťaz Euroslam-u Péter Molnár a slovenská spisovateľka, komentárorka denníka SME Zuzana Kepplová. Téma: Identita a sloboda prejavu. Je sloboda prejavu samozrejmosť? Alebo je to zbraň?

Péter Molnár sa predstaví aj ako slam básnik. Celý festival uvedie súbor Radana – detský súbor s osobitnou záhorácko-rómskou identitou.

Stredoeurópske fórum na fjúžn sa začína 13. septembra 201918:00 v Novej Cvernovke na Račianskej 52 v Bratislave a po programe pokračuje nestredoeurópskym pohostením.

Tešíme sa na Vás už tento piatok a zároveň Vás pozývame aj na všetky ostatné podujatia fjúžn, ktoré sa budú diať po celý týždeň.

Vstup je voľný.

V tlmočníckej kabínke budú pripravené naše milé a úžasné tlmočníčky Judita van de Watering Kramer a Henriette Geierová, ktorým ďakujeme za pomoc.